Betingelser for deltagelse i konkurrencen i forbindelse med Agromek 2022.

 

Om konkurrencen

Konkurrencen er arrangeret af OliePartner (Nettrælasten A/S, CVR nr. 37 83 40 25, Østervang 99, 7441 Bording). Du kan deltage i konkurrencen om 700 liter fyringsolie eller landbrugsdiesel. Konkurrencen afholdes i forbindelse med Agromek 2022 og har til formål at markedsføre OliePartner. Du skal være bosidende i Danmark for at deltage. Præmien er ikke købsbetinget og kan ikke ombyttes til kontanter, ej heller andre ydelser. Præmien vil blive leveret med tankbil i én omgang til én tank. Præmien leveres til Jylland, samt brofaste øer. 

Konkurrencen kører fra d. 29. november 2022 kl. 07.00 til d. 12. december 2022 kl. 12.00.

 

Deltagelse

For at deltage i konkurrencen skal du udfylde tilmeldingssedlen på Agromek 2022, stand E4190. 

Der er mulighed for yderligere 3 lodder ved at oprette dig som kunde hos OliePartner. Du finder kundeoprettelsen her.

Det er ikke tilladt for ansatte hos Nettrælasten A/S at deltage i konkurrencen.

 

Vinderen

Vinderen findes ved lodtrækning d. 12. december 2022 kl. 12.00. Vinderen findes ved lodtrækning blandt alle, der har tilmeldt sig konkurrencen. Vinderen kontaktes på den oplyste e-mailadresse. Har vinderen ikke svaret inden 10 dage, efter vinderen er blevet kontaktet af OliePartner, forbeholder OliePartner sig retten til at trække og kontakte en ny vinder. Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du at OliePartner må kontakte dig vedrørende overdragelse af præmien.

 

Rettigheder

Hvis det bliver nødvendigt forbeholder OliePartner sig retten til at ændre eller stoppe konkurrencen uden varsel. Opstår der tvivlstilfælde i løbet af konkurrencen, så er det alene OliePartner der foretager afgørelse. Ved mistanke om snyd eller brud på reglerne tillader OliePartner at ekskludere deltagere fra konkurrencen.

OliePartner fraskriver sig alt ansvar for tab, der er forårsaget af virus eller anden skade ved brug af e-mailklienter. OliePartner fraskriver sig ansvar for trykfejl og misforståelser i forbindelse med konkurrencen.

OliePartner forbeholder sig retten til fremover at kontakte dig med markedsføring. Denne tilladelse kan til enhver tid tilbagetrækkes ved skriftlig kontakt på e-mail: din@oliepartner.dk. 

 

Personoplysninger

OliePartner håndterer dine oplysninger i overensstemmelse med reglerne i Persondataloven, hvilket du giver samtykke til, når du deltager i konkurrencen.

OliePartner anvender dine oplysninger til at administrere konkurrencen. Blandt andet til at kontakte dig, hvis du vinder konkurrencen. Dine oplysninger benyttes til at kontakte dig med markedsføring.

Se vores persondatapolitik her.