Tankovervågning

Ved OliePartner tilbyder vi overvågning af din tank eller tanke, så du aldrig løber tør for olie. Med den elektroniske tankmåler kan vi fjernovervåge dit forbrug, og sørge for, at du altid har den olie du skal bruge. Det frigiver tid til, at du kan fokusere på andre vigtigere ting i din virksomhed.

Med fjernovervågning af din tank giver det os mulighed for at danne overblik over dit forbrug, så vi altid er på forkant, og kan sikre en stabil levering – uden at det kræver ekstra af dig. Den elektroniske overvågningsteknologi er mere avanceret og præcis, end man normalvis opnår med manuelle tankmålere. Det er en stor tryghed i en travl hverdag, at risikoen for at løbe tør for olie er markant reduceret. Det mindsker samtidig også risikoen for dyre produktionsafbrydelser og forsinkelser i dit arbejde.

Vi får daglige prognoser på dit forbrug, og har flere dygtige kollegaer, der holder øje med at alt er, som det skal være.

 

Hvordan fungerer det?

Når vores elektroniske tankovervågning er installeret på din tank, bliver olieniveauet i din tank eller dine tanke målt kontinuerligt gennem dagen. Når oliebeholdningen falder til en fastsat grænse, får vi besked ved OliePartner. Vi gennemgår derefter estimaterne for dit kommende forbrug, og planlægger din næste olielevering, så du ikke når at løbe tør. Herefter bliver olien leveret som aftalt.

Der er altid mulighed for at lave et tilpasset forløb, der passer til dine ønsker og præferencer.

Tøv ikke med at tage fat i os, så vi kan drøfte de mange muligheder.

 

Sådan kommer du i gang med fjernovervågning af din tank

1.       Du kontakter os på enten din@oliepartner.dk eller ringer til os på 88 44 28 80

2.       Vi finder en løsning, der passer til dit behov

3.       Vi sender en montør ud til dig

4.       Vi begynder at overvåge dit olieforbrug, så du kan fokusere på andre områder af din virksomhed