TotalEnergies

Smøremidler til industrien fra TotalEnergies

Olier og smøremidler fra TotalEnergies

Hos OliePartner tilbyder vi en bred vifte af smøremidler fra TotalEnergies. Produkterne er af høj kvalitet, der er designet til at opfylde forskellige behov og krav fra vores kunder. Smøremidlerne er fremstillet af førsteklasses råvarer og er udviklet af et team af eksperter. Vores sortiment omfatter motorolie, hydraulikolie, transmissionsolie, smøreolie, smørefedt, universalolie og meget mere.

Sådan bestiller du:

TotalEnergies - Vi forhandler det fulde sortiment

Vi er stolte af at tilbyde smøremidler, der er skræddersyet til forskellige industrier, herunder bilindustrien, transportsektoren, landbruget, fødevareindustrien, byggeri,  og mere. Vi forstår, at hver kunde har sine unikke krav, og derfor arbejder vi tæt sammen med vores kunder for at forstå deres behov og tilbyde en skræddersyet løsning, der passer perfekt til deres krav.

Kun det bedste er godt nok til dine maskiner

TotalEnergies smøremidler har en lang række fordele, herunder forbedret ydeevne, øget levetid på maskiner og udstyr, bedre brændstoføkonomi, reduceret slid og lavere vedligeholdelsesomkostninger. Vi er stolte af at kunne tilbyde produkter fra TotalEnergies, som hver dag arbejder kontinuerligt på at udvikle smøremidler, der er mere miljøvenlige og bæredygtige.

Har du brug for et godt tilbud på produkter fra TotalEnergies?

Har du brug for smøremidler af høj kvalitet, kan du stole på OliePartner og produkter fra TotalEnergies til at levere den bedste løsning til dine specifikke krav. Kontakt os i dag for mere information eller for at få en skræddersyet løsning, der passer til dine behov. Vi laver selvfølgelig et uforpligtende og gratis tilbud til dig og vi ser frem til at høre fra dig, så vi sammen kan finde en løsning, som passer til dine ønsker og behov.   

Alle hverdage fra kl. 08:00 til 16:00 (fredag dog til kl. 14.00), sidder vi klar til at hjælpe dig og tage imod din bestilling. 

Se et udpluk af produkterne fra TotalEnergies

TOTAL Traxium AXLE 8 FE 80W-140 transmissionsolie

TOTAL Rubia Works 4000 FE 10W-30 motorolie

TOTAL Traxium AXLE 8 FE 80W-140 transmissionsolie​

TOTAL Rubia Works 4000 FE 10W-30 motorolie

Få et godt tilbud på TotalEnergies til erhverv

Lad os tage en snak

Skriv dit navn og telefonnummer nedenfor, så kontakter vi dig til en uforpligtende snak.