AdBlue 1000 liter palletank / container (IBC)

Til dig der bruger meget AdBlue

Bestil AdBlue i 1000 liter IBC-container hos OliePartner

Hos OliePartner kan du bestille AdBlue i 1000 liter IBC-container, som er ideelt til dig, som skal bruge store mængder AdBlue. For AdBlue anvendes som et reduktionsmiddel i køretøjer, der er udstyret med SCR-teknologi og sprøjtes ind i udstødningen, så SRC‐katalysatoren kan omdanne den skadelige NOx‐udstødningsgas til uskadeligt kvælstof og vanddamp. På denne måde reduceres NOx-emissioner betydeligt.

Sådan bestiller du:

Pris pr. liter ex. moms. 3,5984 DKK

AdBlue 1000 liter palletank er en praktisk og økonomisk løsning

1000 liter AdBlue, der leveres i en palletank, kan være en økonomisk og praktisk løsning for dig, som har mange dieselkøretøjer i din virksomhed. IBC-containerne er robuste og modstandsdygtige over for stød og slag, så din AdBlue opbevares trygt og sikkert. IBC-containere er også nemme at transportere, da de både har håndtag og hjul. Hos OliePartner kan vi levere AdBlue i 1000 liter IBC-container til din virksomhed, så du på denne måde er sikret en kontinuerlig forsyning og ikke skal bekymre dig om at løbe tør. 

Ønsker du et godt tilbud på 1000 liter AdBlue?

Hos OliePartner vægter vi personlig kontakt højt, hvorfor vores medarbejdere sidder klar til at hjælpe, rådgive og besvare dine spørgsmål. Har du ønske om at få leveret en AdBlue 1000 liter IBC-container, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan lave et godt tilbud til dig. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi sammen kan finde en løsning, som passer til dine ønsker og behov.  

Alle hverdage fra kl. 08:00 til 16:00 (fredag dog til kl. 14.00), sidder vi klar til at hjælpe dig og tage imod din bestilling. 

Få et godt tilbud på AdBlue til erhverv

Lad os tage en snak

Skriv dit navn og telefonnummer nedenfor, så kontakter vi dig til en uforpligtende snak.