Tanke til tank selv

Hos OliePartner finder du et stort udvalg af forskellige tanktyper og tankvarianter, og vi har helt sikkert også en tank, som passer til lige netop din virksomheds behov. Vi har også mulighed for at installere tankovervågning, så du aldrig behøver at løbe tør for olie eller diesel. Tag derfor endelig fat i os, så vi kan tage en snak om, hvordan vi bedst hjælper dig.

Vi er din diesel partner

Tanke til tank selv af fyringsolie og dieselolie

Mangler du en tank til dieselolie eller en tank til fyringsolie, så er du kommet til det rette sted. For her hos OliePartner finder du et stort udvalg af forskellige tankvarianter og tanktyper, og vi laver gerne et tilbud til dig. For vores tanke til tank selv af fyringsolie og diesel er en praktisk mulighed for virksomheder, som ønsker at tanke eget brændstof, når behovet opstår. Husk dog altid at være opmærksom på sikkerhedsforanstaltninger, når du selv tanker fyringsolie og dieselolie. Har du spørgsmål eller brug for vejledning, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Dieseltank

Diseltanke er uundværlige, når det handler om effektivisering i din transportvirksomhed, i dit landbrug eller anden industi.

Fyringsolietank

Hos OliePartner giver vi et godt tilbud på tanke til fyringsolie, så du kan opbevare fyringsolie og bruge det til opvarmning eller produktion.

Et stort udvalg af fyringsolietanke og dieselolietanke

Her på siden finder du både fyringsolie tank selv tanke og dieselolie tank selv tanke i flere forskellige størrelser. Du finder både fyringsolietanke med plads til 5900 liter, 1800 liter og 1200 liter i farverne hvid, grå og rødbrun og ligeledes dieselolietanke med plads til 5900 liter, 1800 liter og 1200 liter. Derudover er tankene til dieselolie udstyret med automatpistol og pistolholder, så du let kan tanke diesel på dine køretøjer. Begge tanktyper er desuden fremstillet af plader med 3 mm tykkelse samt lakeret, så de opfylder kravene for korrosionsklasse C3, hvorfor tankene til fyringsolie og dieselolie også kan holde til at stå udendørs eller i rum helt ned til under 15 grader.

Har du spørgsmål eller brug for et godt tilbud på olietanke til tank selv?

Hos os kan du være sikker på en hurtig levering, så du har tanke til tank selv af den dieselolie og fyringsolie, som du skal bruge. Hos OliePartner vægter vi personlig kontakt utroligt højt, og derfor har vi også flere medarbejdere, der sidder klar, hvis du har brug for hjælp eller vejledning. Du er derfor mere end velkommen til at sende en e-mail til din@oliepartner.dk eller til at ringe til os på tlf. +45 8844 2880 ved bestillinger, spørgsmål eller noget helt tredje. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi sammen kan finde en løsning, som passer til dine ønsker og behov.

Få et godt tilbud på olietanke til erhverv

Lad os tage en snak

Skriv dit navn og telefonnummer nedenfor, så kontakter vi dig til en uforpligtende snak.