Transportdiesel B7 (ufarvet)

Når hjulene skal holdes i gang

Transportdiesel B7 til vejtransport

Hos OliePartner leverer vi diesel til transportbranchen, for vi ved, hvor vigtigt det er, at hjulene holdes i gang. Derfor finder du hos os Transportdiesel B7, som er en ufarvet diesel og en almindelig type brændstof, der bruges til vejtransport og kan anvendes i alle typer dieselmotorer, eksempelvis lastbiler, varebiler, busser og personbiler. Transportdiesel B7 er derfor en vigtig del af transportbranchen, da det giver førnævnte køretøjer mulighed for at transportere over lange afstande. Derudover er transportdiesel normalt tungere end almindelig diesel og har også en højere cetanværdi, hvilket giver mere trækkraft. I Transportdiesel B7 er der desuden tilsat forskellige komponenter for at forbedre brændstoffets ydeevne og forlænge motorens levetid.

Sådan bestiller du:

Fordele ved Transportdiesel B7

Transportdiesel B7 er tilsat 7% biodiesel efter gældende lovgivning, hvorfor denne transportdiesel også indeholder en højere procentdel biobrændstof end almindelig dieselolie. Derfor kan Transportdiesel B7 også bidrage til at reducere CO2-udledningen fra transportsektoren. Derudover er B7 transportdiesel også kendt for sin høje brændstoføkonomi, hvilket kan hjælpe med at holde driftsomkostningerne nede. Dog er det vigtigt at sørge for, at dine køretøjer er kompatibel med Transportdiesel B7, før du bruger det. Er du i tvivl, er det altid en god idé at forhøre dig hos din forhandler eller importør.

Kuldeegenskaberne for Tansportsdiesel B7 ændres efter årstiden, hvorfor du bør være opmærksom på leveringstidspunkt. Se mere under specifikationer.

Har du brug for vejledning eller et godt tilbud på transportdiesel B7?

Hos OliePartner er personlig kontakt vigtig, hvorfor vores medarbejdere sidder klar til at hjælpe, besvare spørgsmål og rådgive dig. Skal du have leveret en god mængde transportdiesel, flere gange årligt, kan vi også sagtens lave et tilbud til dig. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi sammen kan finde en løsning, som passer til dine ønsker og behov.

Alle hverdage fra kl. 08:00 til 16:00 (fredag dog til kl. 14.00), sidder vi klar til at hjælpe dig og tage imod din bestilling. 

Få et godt tilbud på Transportdiesel B7 til erhverv

Lad os tage en snak

Skriv dit navn og telefonnummer nedenfor, så kontakter vi dig til en uforpligtende snak.