HVO 100 Biodiesel

Det fossilfrie valg

HVO 100 Biodiesel som brændstof

HVO 100 (Hydrotreated Vegetable Oil) er en fossilfri, syntetisk biodiesel, som er lavet af 100% rent vegetabilsk olie eller animalsk fedt bl.a. fra slagteriaffald. Det er derfor et miljøvenligt alternativ til traditionel diesel, da det produceres uden brug af fossile ressourcer og har en lavere udledning af klimagasser.

Sådan bestiller du:

Hvilke køretøjer bruges HVO 100 Biodiesel til?

HVO 100 Biodiesel kan bruges i de fleste dieselmotorer uden ændringer i motoren, og det kan også blandes med traditionel diesel i valgfrie proportioner. Derfor har mange producenter allerede godkendt HVO 100 til brug i deres køretøjer, hvorfor biodieselen allerede bruges blandt lastbiler, varebiler, busser og personbiler. Er du i tvivl, er det dog altid en god idé at forhøre dig hos din forhandler eller importør for at sikre, at dine køretøjer er godkendt til brug af HVO 100 Biodiesel.

Fordele ved HVO 100 Biodiesel

Når råvarerne i HVO 100 biodiesel brintbehandles, sker der en kemisk reaktion, hvilket gør, at HVO 100 Biodiesel opnår samme grundlæggende egenskaber, som du kender fra traditionel fossil diesel. Cetantallet på HVO 100 Biodiesel ligger på 70, hvilket er væsentligt højere end fossil diesel. Derudover er HVO 100 Biodiesel opbevaringsstabilt og kan ikke få dieselpest samtidig med, at biodiesel bidrager til at reducere afhængigheden af fossile brændstoffer og øge selvforsyningen af energi.

Har du brug for vejledning eller et godt tilbud?

Hos OliePartner vægter vi personlig kontakt højt, hvorfor vi har flere medarbejdere, der sidder klar ved telefonen og tasterne, som kan besvare spørgsmål og rådgive dig. Skal du have leveret en god mængde brændstof, flere gange årligt, kan vi også sagtens lave et tilbud til dig. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi sammen kan finde en løsning, som passer til dine ønsker og behov.  

Alle hverdage fra kl. 08:00 til 16:00 (fredag dog til kl. 14.00), sidder vi klar til at hjælpe dig og tage imod din bestilling. 

Få et godt tilbud på HVO 100 Biodiesel til erhverv

Lad os tage en snak

Skriv dit navn og telefonnummer nedenfor, så kontakter vi dig til en uforpligtende snak.