GTL Transportdiesel

Med omtanke for omgivelserne

GTL Transportdiesel som brændstof

GTL Transportdiesel er et brændstof, som er fremstillet af naturgas. Det brænder renere end råoliebaseret diesel og udleder derfor væsentlig færre skadelige stoffer og mindre røg. GTL står for Gas to Liquids og er et alternativ til traditionel diesel, der både kan anvendes alene eller blandes med traditionel diesel. Det fungerer nemlig i alle blandingsforhold med diesel fra 0-100%. GTL Transportdiesel indeholder som minimum 1% biokomponent efter lovgivningen om bæredygtige brændstoffer og reduktion af CO2 fra transport. Biokomponenten kan dog give brændstoffet et gulligt skær.

Sådan bestiller du:

Hvilke køretøjer bruges GTL Transportdiesel til?

GTL Transportdiesel kan bruges i bl.a. lastbiler, varebiler, busser og personbiler og anvendes direkte i eksisterende dieselmotorer. Det kræver ingen investering i partikelfilter, motorjusteringer eller nyindkøb. Det er som regel også ganske problemfrit at skifte mellem almindelig diesel og GTL Transportdiesel. Er du i tvivl, anbefaler vi dog, at du forhører dig hos din forhandler eller importør for at sikre, at køretøjet er godkendt til brug af GTL Transportdiesel.

Fordele ved GTL Transportdiesel

Ved brug af GTL Transportdiesel opnås mindre udledning af partikler, og der er derudover også færre lugtgener, hvilket kan være en fordel ved kørsel i byer. Cetantallet på GTL Transportdiesel ligger på 70, hvilket er væsentligt højere end på fossil diesel, hvorfor det er mere tændvilligt end almindelig diesel. GTL Transportdiesel gør også motorgangen blødere, som medfører en støjreduktion på omkring 1-3 dB.

Har du brug for vejledning eller et godt tilbud på GTL Transportdiesel?

Hos OliePartner vægter vi personlig kontakt højt, hvorfor vi har flere medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe, besvare spørgsmål og rådgive dig. Skal du have leveret en god mængde brændstof, flere gange årligt, kan vi også sagtens lave et tilbud til dig. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi sammen kan finde en løsning, som passer til dine ønsker og behov.  

Alle hverdage fra kl. 08:00 til 16:00 (fredag dog til kl. 14.00), sidder vi klar til at hjælpe dig og tage imod din bestilling. 

Få et godt tilbud på GTL Transportdiesel til erhverv

Lad os tage en snak

Skriv dit navn og telefonnummer nedenfor, så kontakter vi dig til en uforpligtende snak.