Landbrugsdiesel Deluxe B0 (Farvet)

Diesel til traktorer og landbrugsmaskiner

Bestil landbrugsdiesel online hos OliePartner

Hos OliePartner er vi med dig i landbruget. Vi leverer nemlig diesel til landmænd, og vi ved, hvor vigtigt det er, at hjulene holdes i gang. Derfor finder du hos os landbrugsdiesel Deluxe B0, som er en farvet landbrugsdiesel, der ikke er tilsat biokomponenter. Den kan bruges til traktoren, og øvrige maskiner i landbruget og må iht. dansk lovgivning ikke bruges i køretøjer, der kører på landevej. Vores landbrugsdiesel (farve) overholder desuden specifikation DS EN 590 om Autobrændstof, Diesel, Krav og Prøvningsmetoder.

Sådan bestiller du:

Hvilke typer maskiner kan køre på landbrugsdiesel?

Landbrugsdiesel Deluxe B0 (farvet) er oplagt at bruge til maskiner med katalysatorer og/eller partikelfiltre, der kræver lavt svovlindhold. Den har nemlig et ekstremt lavt svovlindhold på max. 0,001%. Det er påvist af Teknologisk Institut, at lavsvovlholdig diesel reducerer partikeludslip betydeligt, sammenlignet med konventionel diesel. 

Kuldeegenskaberne for Landbrugsdiesel Deluxe B0 (farvet) ændres efter årstiden, hvorfor du bør være opmærksom på leveringstidspunkt. Se mere under specifikationer.

Fordele ved Landbrugsdiesel Deluxe B0 (farvet)

Landbrugsdiesel Deluxe B0 har et ekstra højt indhold af rensende additiver, hvilket er med til at holde indsprøjtningsdyserne rene. Additivet reducerer nemlig skumning ved optankning, beskytter brændstofsystemets dele mod rust og forlænger holdbarheden ved lagring. Det forhindrer også dannelsen af belægninger på ventiler og dyser i motoren. Ved motorer, der ikke tidligere har kørt med Landbrugsdiesel Deluxe B0, kan additivet til en vis grad dog fjerne eksisterende belægninger.

Har du brug for vejledning eller et godt tilbud på vores landbrugsdiesel?

Hos OliePartner er personlig kontakt vigtig, hvorfor vores medarbejdere sidder klar til at hjælpe, besvare spørgsmål og rådgive dig. Skal du have leveret en god mængde landbrugsdiesel, flere gange årligt, kan vi også sagtens lave et tilbud til dig. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi sammen kan finde en løsning, som passer til dine ønsker og behov.   

Alle hverdage fra kl. 08:00 til 16:00 (fredag dog til kl. 14.00), sidder vi klar til at hjælpe dig og tage imod din bestilling. 

Få et godt tilbud på Landbrugsdiesel til erhverv

Lad os tage en snak

Skriv dit navn og telefonnummer nedenfor, så kontakter vi dig til en uforpligtende snak.