AdBlue til erhverv

Hos OliePartner forhandler vi AdBlue i flere forskellige mængder, og derfor er det også helt op til dig, om du ønsker et tilbud på en 210 liter tromle, en palletank med 1000 liter eller på levering med tankvogn til din egen tank. Uanset dit behov sidder vi klar til at lave et godt tilbud til dig.

AdBlue til dieselmotorer

Køb AdBlue til erhverv hos OliePartner

AdBlue er en blåfarvet væske, der anvendes som reduktionsmiddel i dieselmotorer, der er udstyret med SCR-teknologi (Selective Catalytic Reduction). AdBlue sprøjtes nemlig ind i udstødningen, hvor SRC‐katalysatoren så vil omdanne den skadelige NOx‐udstødningsgas til uskadeligt kvælstof og vanddamp. På denne måde vil emissionerne af NOx blive reduceret. Hos OliePartner forhandler vi AdBlue i flere forskellige mængder. Derfor er det også helt op til dig, om du ønsker tilbud på en 210 liter tromle, en palletank med 1000 liter eller på levering med tankvogn til din egen tank. For uanset dit behov sidder vi klar til at hjælpe dig.

AdBlue 210 liter tromle

Tromle med 210 liter AdBlue er en praktisk og økonomisk løsning til virksomheden med et moderart forbrug.

AdBlue palletank (IBC)

Palletank med AdBlue til virksomheden der benytter AdBlue i forholdsvis store mængder. Køb ny eller bestil en ombytter.

AdBlue Bulk (Tankvogn)

Skal du bruge rigtig store mængder AdBlue, så står OliePartner klar til at hjælpe dig med AdBlue leveret med tankvogn.

Sådan anvendes AdBlue til erhvervsbrug

AdBlue bruges i erhvervs- og lastbiler, busser, entreprenørmaskiner, landbrugsmaskiner og andre køretøjer, der er udstyret med SCR-teknologi. AdBlue hjælper nemlig med at reducere emissionerne af NOx, hvilket gør det til et vigtigt element i at overholde de strenge miljøkrav og regulativer, der gælder for førnævnte køretøjer. Påfyldning af AdBlue er nem og kan ske sammen med diesel, dog er det vigtigt at holde øje med AdBlue-niveauet i tanken og fylde det på i tide, da et lavt niveau kan føre til en reduktion i motorens ydeevne.

Har du spørgsmål eller brug for et godt tilbud?

Hos OliePartner leverer vi hurtigt og sikrer, at du altid har AdBlue på lager til at fylde på dieselmotoren. Derudover rådgiver vi dig også gerne, så du ved, hvordan AdBlue skal håndteres og opbevares. Vi vægter personlig kontakt højt, hvorfor vi har flere medarbejdere, der sidder klar ved telefonen og tasterne. Du er derfor mere end velkommen til at sende en e-mail til din@oliepartner.dk eller ringe til os på tlf. +45 8844 2880 ved bestillinger, spørgsmål og andet. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi sammen kan finde en løsning, som passer til dine ønsker og behov.

Få et godt tilbud på AdBlue til erhverv

Lad os tage en snak

Skriv dit navn og telefonnummer nedenfor, så kontakter vi dig til en uforpligtende snak.