Tankovervågning af din olie- eller dieseltank

Lad OliePartner holde øje med din tank

Fjernovervågning af din tank

Ved OliePartner tilbyder vi overvågning af din tank eller tanke, så du aldrig løber tør for olie. Med den elektroniske tankmåler kan vi fjernovervåge dit forbrug, og sørge for, at du altid har den olie du skal bruge. Det frigiver tid til, at du kan fokusere på andre vigtigere ting i din virksomhed. 

Med fjernovervågning af din tank giver det os mulighed for at danne overblik over dit forbrug, så vi altid er på forkant, og kan sikre en stabil levering – uden at det kræver ekstra af dig. Den elektroniske overvågningsteknologi er mere avanceret og præcis, end man normalvis opnår med manuelle tankmålere. Det er en stor tryghed i en travl hverdag, at risikoen for at løbe tør for olie er markant reduceret. Det mindsker samtidig også risikoen for dyre produktionsafbrydelser og forsinkelser i dit arbejde.

Sådan gør du:

Hvordan fungere tankovervågning?

Når vores elektroniske tankovervågning er installeret på din tank, bliver olieniveauet i din tank eller dine tanke målt kontinuerligt gennem dagen. Når oliebeholdningen falder til en fastsat grænse, får vi besked ved OliePartner. Vi gennemgår derefter estimaterne for dit kommende forbrug, og planlægger din næste olielevering, så du ikke når at løbe tør. Herefter bliver olien leveret som aftalt.

Der er altid mulighed for at lave et tilpasset forløb, der passer til dine ønsker og præferencer.

Har du brug for vejledning omkring tankovervågning?

Vi kan hælpe med at  finde den bedste løsning til dine behov. Den personlige kontakt er vigtig og vores eksperthold står altid klar til at give rådgivning og hjælpe dig med at vælge den bedste løsning på tankovervågning. Vi laver et uforpligtende og gratis tilbud til dig. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi sammen kan finde en løsning, som passer til dine ønsker og behov.   

Alle hverdage fra kl. 08:00 til 16:00 (fredag dog til kl. 14.00), sidder vi klar til at hjælpe dig og tage imod din bestilling. 

Anders

Souschef

Michael

Salgschef

Julia

Salg

Få et godt tilbud på tankovervågning til erhverv

Lad os tage en snak

Skriv dit navn og telefonnummer nedenfor, så kontakter vi dig til en uforpligtende snak.