Deluxe fyringsolie

Når det skal være lidt mere luksus

Bestil Deluxe fyringsolie hos OliePartner

Vores Deluxe fyringsolien er en af landets billigste fyringsolier og er af samme gode grundolie som vores Basis fyringsolien, tilsat et rensende additiv. Det tilsatte additiv betyder, at fyringsolien er bedre for dit fyr og ikke mindst miljøet. Den har et meget lavt indhold af svovl, hvilket gør, at der næsten ikke udledes svovldioxid, og der heller ikke skal betales svovlafgift. Deluxe fyringsolien kan bruges til alle typer oliefyr og alle typer industribrændere, og er fremstillet til at give optimal varme og effektivitet. Det anbefales dog ikke at bruge olien til kondenserende fyr. Derudover er vores Deluxe fyringsolie kuldesikret ned til -20 grader, hvorfor fyringsolien både kan opbevares i udendørs og indendørs tanke. Har du spørgsmål eller brug for vejledning omkring vores Deluxe fyringsolie, er du meget velkommen til at kontakte os.

Sådan bestiller du:

Fordele ved Deluxe fyringsolie

En af fordelene ved Deluxe fyringsolie er, at det brænder mere rent, og derfor begrænser udledningen af skadelige røggasser. Det rensende additiv, der er i vores Deluxe fyringsolie, holder nemlig dyser og brændstofsystemet rent, hvilket sikrer den optimale forbrænding og mindre soddannelse. Som en ekstra bonus beskytter additivet også olietanken og forbrændingssystemet mod korrosion. Da oliefyr og kedel altid har optimale driftsbetingelser, undgår du også unødvendige serviceomkostninger. Derudover indeholder vores Deluxe fyringsolie en antioxidant, der forbedrer oliens egenskaber og sikrer optimale driftsbetingelser, hvorfor olieforbruget også sænkes. Med Deluxe fyringsolie får du derfor en bedre brændværdi – noget, der både er godt for dit varmeregnskab og for miljøet.

Har du spørgsmål eller ønsker du et godt tilbud på Deluxe fyringsolie?

Hos OliePartner betyder personlig kontakt meget for os, hvorfor vores medarbejdere sidder klar til at hjælpe, rådgive og besvare dine spørgsmål. Har du ønske om at få leveret en større mængde Deluxe fyringsolie, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan lave et godt tilbud til dig. Vi hos OliePartner ser frem til at høre fra dig, så vi sammen kan finde en løsning, som passer til dine behov.  

Alle hverdage fra kl. 08:00 til 16:00 (fredag dog til kl. 14.00), sidder vi klar til at hjælpe dig og tage imod din bestilling. 

Få et godt tilbud på Deluxe Fyringsolie til erhverv

Lad os tage en snak

Skriv dit navn og telefonnummer nedenfor, så kontakter vi dig til en uforpligtende snak.