AdBlue Bulk (Tankvogn)

Når du skal bruge store mængder AdBlue

Bestil AdBlue bulk hos OliePartner

Skal du bruge store mængder AdBlue? Så er du kommet til det rigtige sted. Her hos OliePartner kan du nemlig bestille AdBlue til levering med tankvogn (bulk). For AdBlue anvendes som reduktionsmiddel i dieselmotorer, der er udstyret med SCR-teknologi. Her sprøjtes den blå væske ind i udstødningen, så SRC‐katalysatoren kan omdanne den skadelige NOx‐udstødningsgas til uskadeligt kvælstof og vanddamp. På denne måde reduceres emissionerne af NOx. 

Sådan bestiller du:

AdBlue bulk er en praktisk og økonomisk løsning

En tankvogn med AdBlue kan være en praktisk og økonomisk løsning for dig, som har mange dieselkøretøjer i din virksomhed, der kører mange kilometer. Hos OliePartner kan vi nemlig levere AdBlue i bulk til din virksomheds egne tanke eller depoter og på denne måde sikre en kontinuerlig forsyning, så du ikke skal bekymre dig om at løbe tør.

Ønsker du et godt tilbud på AdBlue bulk?

Hos OliePartner vægter vi personlig kontakt højt, hvorfor vores medarbejdere sidder klar til at hjælpe, rådgive og besvare dine spørgsmål. Har du ønske om at få leveret en tankvogn AdBlue, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan lave et godt tilbud til dig. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi sammen kan finde en løsning, som passer til dine ønsker og behov.

Alle hverdage fra kl. 08:00 til 16:00 (fredag dog til kl. 14.00), sidder vi klar til at hjælpe dig og tage imod din bestilling. 

Få et godt tilbud på AdBlue til erhverv

Lad os tage en snak

Skriv dit navn og telefonnummer nedenfor, så kontakter vi dig til en uforpligtende snak.