Om os - OliePartner

Hvem er OliePartner?

Professionel leverandør af diesel, olie og meget mere

Ved OliePartner sætter vi en ære i at gøre vores kunder tilfredse. Selvom vi har gode priser på olie, går vi ikke på kompromis med den høje service. For os er den personlige kontakt til kunden meget vigtig, hvilket betyder, at du altid kan ringe eller skrive til os og bestille din olie.

Det sikrer, at du som kunde altid får den bedst mulige oplevelse – selvom vores priser er gode.
Efter mange år i oliebranchen har vi opnået et indgående kendskab til kundernes behov inden for mange forskellige erhverv. Vi er vant til at arbejde ud fra en høj grad af fleksibilitet, så kundernes behov og ønsker kan tilgodeses.

Det er derfor også muligt, at få sat overvågning på din tank eller tanke, så du aldrig løber tør for olie. Med tankmåleren kan vi fjernovervåge dit forbrug, og sørge for, at du altid har den olie du skal bruge. Det frigiver tid til, at du kan fokusere på andre vigtigere ting i din hverdag.

Hvis du ønsker at kende prisen på din olie og diesel længere ud i fremtiden, er det også muligt at lave en fastprisaftale på olie ved OliePartner. Du bestemmer selv hvor lang en periode du ønsker prisen låst til, og kan hermed sikre dig at budgettet holder. Du betaler selvfølgelig først for olien, når den er leveret til dig.

Ved OliePartner sælger vi ikke kun olie leveret til din tank. Vi har også et stort udvalg af rustbeskyttelse, smøreolier og smørefedt til biler, landbrugsmaskiner, entreprenørmaskiner mfl. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde de rette produkter til dine maskiner – hvad enten du har virksomhed indenfor eks. landbruget, er entreprenør eller privatperson.

Sådan ser vi ud

Vores medarbejdere

Brian Ellegaard

Direktør

Christine Nielsen

Kundeservice

Carina Madsen

Kundeservice

Julia Nørtoft

Kundeservice

Henrik Bjerregaard

E-commerce & Marketing

Mille_Verwold_100x129
Mille Verwold

Webassistent

Hvorfor vælge os?

3 grunde til at vælge os

Personlig kontakt

Vi sætter en ære i personlig kontakt til vores kunder. Vi tager telefonen og svarer på henvendelser alle hverdage.
Bestil både på telefon og e-mail.

De bedste erhvervspriser

Hos OliePartner finder du markedets bedste erhvervspriser. Vi tilbyder også skarpe fastprisaftaler, så prisen fastlåses længere ud i fremtiden.

Konkrete rabataftaler

Du får en rabataftale hos OliePartner, som er til at forstå.
Du kan altid tjekke listeprisen og nemt beregne din pris.

Vi er en del af:

Nettrælasten A/S

Hos Nettrælasten er vores dygtige sælgere klar på at give dig et godt tilbud. Vi giver tilbud på komplette tagløsning, større gør-det-selv projekter og tilbud til håndværkere.   

Netbyggemarked er til dig der ønsker at handle på egen hånd. Som webshop tilbyder vi et stort udvalg af byggeartikler og produkter til hus, have og fritid. 

SuperOlie er en selvbetjeningsløsning for dig der ønsker at købe fyringsolie og diesel online. Du betaler på webshoppen og vi leverer indenfor 4 hverdage.

Skal du bruge et godt tilbud på en større mængde diesel eller fyringsolie, så er OliePartner det rette valg for dig. Vi tilbyder personlig kontakt os vejledning.