Om os

Ved OliePartner sætter vi en ære i at gøre vores kunder tilfredse. Selvom vi har gode priser på olie, går vi ikke på kompromis med den høje service. For os er den personlige kontakt til kunden meget vigtig, hvilket betyder, at du altid kan ringe eller skrive til os og bestille din olie.

Det sikrer, at du som kunde altid får den bedst mulige oplevelse - selvom vores priser er gode.

 

Efter mange år i oliebranchen har vi opnået et indgående kendskab til kundernes behov inden for mange forskellige erhverv. Vi er vant til at arbejde ud fra en høj grad af fleksibilitet, så kundernes behov og ønsker kan tilgodeses.

Det er derfor også muligt, at få sat overvågning på din tank eller tanke, så du aldrig løber tør for olie. Med tankmåleren kan vi fjernovervåge dit forbrug, og sørge for, at du altid har den olie du skal bruge. Det frigiver tid til, at du kan fokusere på andre vigtigere ting i din hverdag.

Hvis du ønsker at kende prisen på din olie og diesel længere ud i fremtiden, er det også muligt at lave en fastprisaftale på olie ved OliePartner. Du bestemmer selv hvor lang en periode du ønsker prisen låst til, og kan hermed sikre dig at budgettet holder. Du betaler selvfølgelig først for olien, når den er leveret til dig.

Ved OliePartner sælger vi ikke kun olie leveret til din tank. Vi har også et stort udvalg af rustbeskyttelse, smøreolier og smørefedt til biler, landbrugsmaskiner, entreprenørmaskiner mfl. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde de rette produkter til dine maskiner – hvad enten du har virksomhed indenfor eks. landbruget, er entreprenør eller privatperson.

Vi er en del af Nettrælasten A/S og Brejnholt-Gruppen, som er en familie- og medarbejderejet trælastkoncern med 13 afdelinger i vækstbyer i Jylland, på Fyn og på Sjælland.

 

Har du brug for et personligt tilbud, er du altid velkommen til at skrive til os på din@oliepartner.dk eller ringe til os på tlf. 88 44 28 80.

 

Medarbejdere:

Brian Ellegaard

Direktør

Anders Høst 

Souschef

Michael Jonassen

Salgschef

Julia Nørtoft

Salg & Kundeservice

Christine Nielsen

Kundeservice

Henrik Bjerrregaard

E-commerce & Marketing Coordinator

 

 

 

Åbningstider:

Mandag til torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
Lørdag, søndag og helligdage: Lukket

Vores mail er dog altid åben: din@oliepartner.dk

 

Bankforbindelse hos Sparnord

Registreringsnummer: 9233

Kontonummer: 2330009317