Basis fyringsolie

Fyringsolie til lavpris

Bestil Basis fyringsolie hos OliePartner

Her hos OliePartner finder du vores Basis fyringsolie, som er af høj kvalitet og med gode forbrændingsegenskaber. Den kan derfor bruges til alle typer oliefyr og alle typer industribrændere. Derudover har vores Basis fyringsolie et meget lavt indhold af svovl, hvilket gør, at der næsten ikke udledes svovldioxid, og at der heller ikke skal betales svovlafgift. Du finder vores Basis fyringsolie til fornuftige penge, da vi har nogle af Danmarks bedste priser. Som kunde hos os har du mulighed for at vælge mellem en fastprisaftale eller en fast rabat, som du kan trække fra dagens listepris på fyringsolie. Derudover har du også mulighed for at installere tankovervågning, så du ikke behøver at være bange for at løbe tør.

Sådan bestiller du:

Fordele ved Basis fyringsolie

Fyringsolie udleder mindre skadelige emissioner end andre fyringsmetoder, såsom træpiller eller gas og er også en billigere løsning. Derudover har vores Basis fyringsolie en høj brændværdi, hvilket betyder, at det brænder længere og mere effektivt end andre brændstoffer. Vores Basis fyringsolie er også kuldesikret helt ned til -20 grader, og kan derfor både opbevares i udendørs og indendørs tanke, hvorfor det er både nemt at opbevare og transportere. Har du spørgsmål eller brug for vejledning omkring vores Basis fyringsolie, er du meget velkommen til at kontakte os.

Ønsker du et godt tilbud på Basis fyringsolie?

Hos OliePartner vægter vi personlig kontakt højt, hvorfor vores medarbejdere sidder klar til at hjælpe, rådgive og besvare dine spørgsmål. Har du ønske om at få leveret en større mængde Basis fyringsolie, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan lave et godt tilbud til dig. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi sammen kan finde en løsning, som passer til dine ønsker og behov.

Alle hverdage fra kl. 08:00 til 16:00 (fredag dog til kl. 14.00), sidder vi klar til at hjælpe dig og tage imod din bestilling. 

Få et godt tilbud på Basis Fyringsolie til erhverv

Lad os tage en snak

Skriv dit navn og telefonnummer nedenfor, så kontakter vi dig til en uforpligtende snak.