Diesel til erhverv

Her på siden finder du vores store udvalg af diesel til erhverv. Du finder derfor både de populære dieselprodukter som landbrugsdiesel, entreprenørdiesel og transportdiesel, men også de mere miljøbevidste, som GTL Offroad diesel, GTL transportdiesel og HVO biodiesel. Tag endelig fat i os, så vi kan tage en snak om, hvordan vi bedst hjælper dig.

Vi er din diesel partner

Find et stort udvalg af diesel til erhverv hos OliePartner

Diesel er en populær brændstoftype til erhverv, da det ofte er billigere end benzin og har en højere energieffektivitet. Dieselmotorer er også kendt for at have en længere levetid og mindre vedligeholdelse end benzinmotorer. Dieselbrændstof er derfor ofte det foretrukne valg for køretøjer, der skal transportere tung last eller køre lange distancer i eksempelvis landbrug-, transport- og byggebranchen. Hos OliePartner finder du et bredt udvalg af diesel til erhverv, du finder bl.a. populære produkter som landbrugsdiesel, entreprenørdiesel og transportdiesel. Derudover finder du også de mere ansvarlige dieselprodukter som GTL Offroad diesel, GTL transportdiesel og HVO biodiesel.

Landbrugsdiesel

Hold hjulene i gang med landbrugsdiesel fra OliePartner. Denne diesel benyttes til traktorer, mejetærskeren og andre landbrugsmaskiner.

Entreprenørdiesel

Den ufarvede B0 diesel er til dine maskiner som ikke kører på offentlig vej og kan også bruges til generatorer mv. Denne type er uden biodiesel.

Transportdiesel

B7 Diesel til lastbil, varevogne eller bil som kører på offentlig vej. Dette er den type diesel du kender fra tankstationen.

GTL Offroad Diesel

Offroad diesel fremstillet af gas, som udleder færre skadelige stoffer og mindre røg end traditionel entreprenørdiesel.

GTL Transportdiesel

Transportdisel til lastbiler, busser, biler mv. som er fremstillet af gas. Produktet udleder færre skadelige stoffer i miljøet.

HVO 100 Biodiesel

Dette syntetiske brændstof er fremstillet af vegetabilsk olie eller animalsk fedt, og er dermed et miljørigtigt alternativ til traditionelt diesel.

Diesel til erhverv og forskellige behov

Hos OliePartner finder du et stort udvalg af forskellige dieselprodukter, der passer til en række forskellige erhverv. Du finder landbrugsdiesel, som er en farvet diesel, der ikke er tilsat biokomponenter. Vores landbrugsdiesel har et ekstra højt indhold af rensende additiver, hvilket er med til at holde indsprøjtningsdyserne rene. Derudover finder du også entreprenørdiesel, som er en ufarvet diesel, der ikke er tilsat biokomponenter. Den kan anvendes som brændstof til alle dieselmotorer, men må ikke bruges i køretøjer, der kører på landevej. Vores transportdiesel derimod er en ufarvet diesel som bruges til vejtransport og den kan anvendes i alle typer dieselmotorer i f.eks. lastbiler, varebiler, busser og personbiler. Udover ovenstående dieselprodukter, finder du også GTL Offroad diesel, som er specielt designet til offroad-brug, såsom i landbrugsmaskiner og entreprenørmaskiner. Vores GTL transportdiesel er designet til transportbrug, såsom i lastbiler og busser, og vores HVO biodiesel, er et fossilfri syntetisk dieselprodukt.

Har du brug for hjælp eller et godt tilbud på diesel til erhverv?

Du har som kunde ved OliePartner mulighed for at vælge mellem en fastprisaftale på diesel eller at få en fast rabat, du kan trække fra dagens listepris. Derudover er der også mulighed for at installere tankovervågning, så du aldrig behøver at løbe tør for diesel. Hos OliePartner vægter vi personlig kontakt meget højt, og derfor har vi også flere medarbejdere, der sidder klar ved telefonen og tasterne. Skal du have leveret en god mængde olie, flere gange årligt, kan vi også sagtens lave et tilbud til dig. Du er derfor mere end velkommen til at sende en e-mail til din@oliepartner.dk eller ringe til os på tlf. +45 8844 2880 ved bestillinger, spørgsmål og andet. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi sammen kan finde en løsning, som passer til dine ønsker og behov. 

Få et godt tilbud på diesel til erhverv

Lad os tage en snak

Skriv dit navn og telefonnummer nedenfor, så kontakter vi dig til en uforpligtende snak.