GTL Offroad Diesel

Med omtanke for miljøet

GTL Offroad Diesel som brændstof

GTL Diesel, Offroad Diesel eller GTL Offroad Diesel, som det hovedsageligt kaldes, er et brændstof, som er fremstillet af naturgas. Det brænder renere end råoliebaseret diesel og udleder derfor væsentlig færre skadelige stoffer og mindre røg. Derudover er GTL Offroad Diesel stort set farveløst og indeholder aldrig FAME. GTL står for Gas to Liquids og er et alternativ til traditionel diesel, der både kan anvendes alene eller blandes med traditionel diesel. Det fungerer nemlig i alle blandingsforhold med diesel fra 0-100%.

Sådan bestiller du:

Hvilke køretøjer kan GTL Offroad Diesel bruges til?

GTL Offroad Diesel bruges i de køretøjer, hvor indholdet af biokomponent er uønsket og anvendes direkte i eksisterende dieselmotorer. Det kræver ingen investering i partikelfilter, motorjusteringer eller nyindkøb. Det er normalt også problemfrit at skifte mellem almindelig diesel og GTL Offroad Diesel. Vær dog opmærksom på, at GTL Offroad Diesel ikke må anvendes i køretøjer, der kører på landeveje. Er du i tvivl, så forhør dig hos din forhandler eller importør for at sikre, at køretøjet er godkendt til brug af GTL Offroad Diesel.

Fordele ved GTL Offroad Diesel

Ved brug af GTL Offroad Diesel opnås mindre udledning af partikler, og der er derudover færre lugtgener, hvilket kan være en fordel på byggepladser. Cetantallet på GTL Offroad Diesel ligger på 70, hvilket er væsentligt højere end på fossil diesel, og betyder, at det er mere tændvilligt end almindelig diesel. Det påvirker derudover også motorgangen, der bliver blødere, og dermed medfører en støjreduktion på omkring 1-3 dB. 

Har du brug for vejledning eller et godt tilbud?

Hos OliePartner vægter vi den personlige kontakt højt, hvorfor vi har flere medarbejdere, der sidder klar ved telefonen og tasterne, som kan besvare spørgsmål og rådgive. Skal du have leveret en god mængde brændstof, flere gange årligt, kan vi også sagtens lave et tilbud til dig. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi sammen kan finde en løsning, som passer til dine ønsker og behov.  

Alle hverdage fra kl. 08:00 til 16:00 (fredag dog til kl. 14.00), sidder vi klar til at hjælpe dig og tage imod din bestilling. 

Få et godt tilbud på GTL Offroad Diesel til erhverv

Lad os tage en snak

Skriv dit navn og telefonnummer nedenfor, så kontakter vi dig til en uforpligtende snak.