Tankkort og brændstofkort til erhverv

Dieseltank til hjemmelevering

Tank benzin eller diesel på mere end 475 stationer med et brændstofkort

OliePartner er selvfølgelig også din partner på landevejen. Derfor kan du gennem OliePartner bestille et Shell Card-brændstofkort, så du kan tanke benzin og diesel til attraktive priser. For et tankkort til erhverv er en praktisk løsning, hvis du eller din virksomhed ofte skal tanke brændstof til køretøjer. Med et erhvervs tankkort kan du nemlig nemt og hurtigt tanke brændstof på mere end 475 tankstationer uden at skulle betale kontant eller med kreditkort. Har du spørgsmål til tankkort, er du meget velkommen til at kontakte os.

Sådan bestiller du:

Fordelagtige priser med et erhvervs tankkort

En af fordelene ved at bruge et tankkort til erhverv er, at du som virksomhed kan få rabat på brændstof. Dette skyldes, at erhvervskunder typisk køber en større mængde brændstof end privatpersoner, hvilket giver mulighed for den fordelagtige pris. Med et tankkort til erhverv kan du også danne dig et overblik over, hvilke køretøjer der bliver tanket, hvor meget der bliver tanket, og hvem der har tanket. Derfor er et tankkort til erhverv både en praktisk og økonomisk løsning for dig og din virksomhed, hvis I ofte skal tanke brændstof til jeres køretøjer, da det giver mulighed for rabat på brændstof og et bedre overblik over de forskellige brændstofudgifter.

Fordele ved bilvask

Spar 35% på enkeltvask – Gælder på bemandede Shell stationer. 

Du får mulighed for bilvask på abonnement. Vasker du bilen ofte, så kan det godt betale sig at vælge et vaskeabonnement. Tilføj dit Shell Card til app’en Shell Service App og du kan komme i gang med abonnement på bilvask.

Fordele ved Shell Card

Minimum 170 øre i rabat

Du får minimum 170 øre i rabat pr. liter benzin og diesel du tanker

Rabatten trækkes fra den til enhver tid gældende Shell listepris. Rabatten er inkl moms. Er pumpeprisen, når du tanker, lavere end listeprisen fratrukket din rabat, så tanker du til pumpepris

Mere end 475 stationer

Vælg frit mellem mere end 475 stationer i hele Danmark

Rabatten gælder på alle Shell, Q8 og F24 tankstationer - Dermed kan du tanke på mere end 475 stationer landet over. Uanset hvilken station du vælger, så modtager du kun én samlet faktura.

Støt anerkendte naturprojekter

Du får mulighed for at CO2 kompensere dit brændstofforbrug

Med tankkortet har du mulighed for at støtte store anerkendte naturprojekter, når du køber benzin og diesel med dit Shell Card. Projekterne er med til at begrænse mængden af CO2 i atmosfæren.

Har du spørgsmål til os?

Hos OliePartner er personlig kontakt meget vigtig for os, og derfor har vi flere medarbejdere, der sidder klar til spørgsmål og rådgivning. Skal du have leveret en god mængde olie flere gange årligt, kan vi også sagtens lave et godt tilbud til dig. Du er derfor meget velkommen til at sende en e-mail til din@oliepartner.dk eller ringe til os på tlf. +45 8844 2880 ved bestillinger, spørgsmål og andet. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi sammen kan finde en løsning, som passer til dine ønsker og behov.  

Alle hverdage fra kl. 08:00 til 16:00 (fredag dog til kl. 14.00), sidder vi klar til at hjælpe dig og tage imod din bestilling. 

Anders

Souschef

Julia

Salg

Få et godt tilbud

Lad os tage en snak

Skriv dit navn og telefonnummer nedenfor, så kontakter vi dig til en uforpligtende snak.