Smøremidler til industri

Hos OliePartner finder du et stort udvalg af forskellige smøreolier, smørefedt, universalolier og rustbeskyttelse, hvorfor du kan være sikker på at finde et produkt, der passer til lige netop din virksomheds behov. Tag endelig fat i os, så vi kan tage en snak om, hvordan vi bedst hjælper dig.

Stort udvalg af smøremidler

Et stort udvalg af smøremidler til industrien hos OliePartner

Smøremidler spiller en vigtig rolle, når maskiner og udstyr i industrien skal vedligeholdes og beskyttes. Det er derfor vigtigt at benytte smøremidler til din virksomheds maskiner og udstyr regelmæssigt for at sikre optimal ydeevne og forlænge maskinernes og udstyrets levetid. Der findes et væld af forskellige typer smøremidler til industrien, og her hos OliePartner finder du et stort udvalg af smøremidler i høj kvalitet såsom smøreolier, smørefedt, transmissionsolier, universalolier og rustbeskyttelse. Det er derfor vigtigt, at du finder det rigtige smøremiddel til den specifikke maskine eller opgave for at opnå det bedste resultat. Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan vejlede dig til at finde det rette smøremiddel.

TotalEnergies

Vi tilbyder hele sortimentet af TotalEnergies produktet som bl.a. omfatter motorolie, hydraulikolie, transmissionsolie, og smøreolie.

ProLan (Denrex)

ProLan fra Denrex er serien af produkter du ikke kan undvære, når du har behov for korrosionsbeskyttelse eller smøring.

Vores forskellige smøremidler til industri

Her på siden finder du et stort udvalg af forskellige smøremidler til industrien. Du finder blandt andet forskellige typer smøreolier til forskellige brancher, som anvendes til at smøre bevægelige dele i maskiner og udstyr for at reducere friktion og slitage. Derudover finder du også smørefedt, som er en blanding af olie og fedt, der anvendes til at smøre og beskytte bevægelige dele. Det er en stærkere og mere modstandsdygtig form for smøring, der holder længere end almindelige smøreolier. I vores sortiment finder du også transmissionsolier, som bruges til at smøre transmissionssystemer i køretøjer og industrielle maskiner, og derfor sikrer en effektiv overførsel af energi mellem bevægelige dele. Vi har også universalolie, som er en alsidig type olie med en lav viskositet, hvorfor den er særdeles god til at flyde ved lave temperaturer. Sidst men bestemt ikke mindst finder du også forskellige varianter af rustbeskyttelse, som kan anvendes til at beskytte metaloverflader mod rust og korrosion.

Har du spørgsmål eller brug for et godt tilbud på smøremidler?

Hos os kan du være sikker på en hurtig levering, så du altid har smøremidler, smørefedt, universalolier og rustbeskyttelse på lager. Hos OliePartner vægter vi personlig kontakt utroligt højt, og derfor har vi også flere medarbejdere, der sidder klar ved telefonen og tasterne, hvis du har brug for hjælp eller vejledning. Du er derfor mere end velkommen til at sende en e-mail til din@oliepartner.dk eller til at ringe til os på tlf. +45 8844 2880 ved bestillinger, spørgsmål og andet. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi sammen kan finde en løsning, som passer til dine ønsker og behov.  

Få et godt tilbud på smøremidler til erhverv

Lad os tage en snak

Skriv dit navn og telefonnummer nedenfor, så kontakter vi dig til en uforpligtende snak.