Fyringsolie til erhverv

Hos OliePartner forhandler vi fyringsolie af god kvalitet, og vi har nogle af Danmarks bedste priser på fyringsolie – både med og uden additiver. Derudover har både vores Basis fyringsolie og Deluxe fyringsolie et meget lavt indhold af svovl. Skriv derfor endelig til os, så vi sammen kan finde en god løsning, som passer til dine behov.

Billig fyringsolie i høj kvalitet

Køb fyringsolie til erhvervsbrug

Fyringsolie er en type råolie og er ligeledes en populær energikilde, der bl.a. kan bruges til at opvarme bygninger, produktionsfaciliteter og industriudstyr. Det er også et godt valg for især produktionsvirksomheder, der kræver konstant energiforsyning. Hos OliePartner finder du to slags fyringsolier: Basis fyringsolie og Deluxe fyringsolie. Vores Basis fyringsolie er en olie af høj kvalitet med gode forbrændingsegenskaber, som kan bruges til alle typer oliefyr og alle typer industribrændere. Vores Deluxe fyringsolie er af samme gode grundolie som basisolien, men er derudover også tilsat et rensende additiv, hvorfor det brænder mere rent og begrænser udledningen af skadelige røggasser.

Basis Fyringsolie

Denne fyringsolie er uden tilsætningsstoffer, så kan derfor benyttes af næsten alle oliefyr og industribrændere.

Deluxe Fyringsolie

Premium olie med tilsat additiv, som giver en renere forbrænding og dermed en nedsættelse af udledningen af skadelige røggasser.

Bestil fyringsolie online hos OliePartner

Ved OliePartner forhandler vi billig fyringsolie af god kvalitet. Vi har nemlig nogle af Danmarks bedste priser på fyringsolie med et meget lavt indhold af svovl – både med og uden additiver. Som kunde hos os har du mulighed for at vælge mellem en fastprisaftale på fyringsolie eller at få en fast rabat, du kan trække fra dagens listepris. Derudover er der også mulighed for at få installeret tankovervågning, så du ikke behøver at være bange for at løbe tør for fyringsolie. Hvad end dine behov er, står vi klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål til fyringsolie hos OliePartner?

Hos os kan du være sikker på en hurtig levering, så du altid har fyringsolie på lager. Derudover rådgiver vi dig også gerne, så du ved, hvordan din fyringsolie skal håndteres og opbevares. Hos OliePartner er personlig kontakt meget vigtigt for os, og derfor har vi flere medarbejdere, der sidder klar ved telefonen og tasterne. Skal du have leveret en god mængde fyringsolie flere gange årligt, kan vi også sagtens lave et godt tilbud til dig. Du er derfor meget velkommen til at sende en e-mail til din@oliepartner.dk eller ringe til os på tlf. +45 8844 2880 ved bestillinger, spørgsmål og andet. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi sammen kan finde en løsning, som passer til dine ønsker og behov.

Få et godt tilbud på fyringsolie til erhverv

Lad os tage en snak

Skriv dit navn og telefonnummer nedenfor, så kontakter vi dig til en uforpligtende snak.