Entreprenørdiesel B0

Diesel til entreprenørbranchen

Entreprenørdiesel B0 som brændstof

Hos OliePartner leverer vi diesel til entreprenørbranchen, for vi ved, hvor vigtigt det er, at hjulene holdes i gang. Derfor finder du hos os Entreprenørdiesel B0, som er en ufarvet diesel, der ikke er tilsat biokomponenter. Det er en blanding af råolie og specifikke tilsætningsstoffer, der giver den øgede ydeevne og beskyttelse, som entreprenørmaskiner kræver. Entreprenørdiesel B0 kan anvendes som brændstof til alle dieselmotorer, men må ikke bruges i køretøjer, der kører på landevej. Mange entreprenørmaskiner og meget entreprenørudstyr anvender allerede entreprenørdiesel, hvoraf navnet kommer fra. Derudover kan Entreprenørdiesel B0 også bruges til fritidssejlads i både med dieselmotor.

Sådan bestiller du:

Hvilke maskiner og brancher bruger Entreprenørdiesel B0?

Entreprenørdiesel B0 er et populært valg for entreprenører og byggevirksomheder, da det sikrer, at deres maskiner og udstyr fungerer på den bedste måde. Entreprenørdiesel B0 er derfor oplagt at bruge til maskiner med katalysatorer og/eller partikelfiltre, der kræver et lavt svovlindhold. Den har nemlig et ekstremt lavt svovlindhold på max. 0,001%. Det er desuden påvist af Teknologisk Institut, at lav-svovlholdig diesel reducerer partikeludslip betydeligt, sammenlignet med konventionel diesel.

Fordelene ved Entreprenørdiesel B0

B0 entreprenørdiesel er bl.a. kendt for sin høje renhed, hvilket reducerer risikoen for skader på motoren og forlænger dens levetid. Entreprenørdiesel B0 indeholder nemlig et additiv, der reducerer skumning ved optankning, beskytter brændstofsystemets dele mod rust og forlænger holdbarheden ved lagring. Det forhindrer samtidig dannelsen af belægninger på ventiler og dyser i motoren. Ved motorer, der ikke tidligere har kørt med Entreprenørdiesel B0, kan additivet til en vis grad fjerne eksisterende belægninger. 

Kuldeegenskaberne for Entreprenørdiesel B0 ændres dog efter årstiden, hvorfor du skal være opmærksom på leveringstidspunkt. Se mere nedenfor under specifikationer.

Har du brug for vejledning eller et godt tilbud?

Hos OliePartner er personlig kontakt vigtig for os, hvorfor vi har medarbejdere, der netop sidder klar til at hjælpe, besvare spørgsmål og rådgive dig. Skal du have leveret en god mængde entreprenørdiesel flere gange årligt, kan vi også sagtens lave et tilbud til dig. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi sammen kan finde en løsning, som passer til dine ønsker og behov.    

Alle hverdage fra kl. 08:00 til 16:00 (fredag dog til kl. 14.00), sidder vi klar til at hjælpe dig og tage imod din bestilling. 

Få et godt tilbud på Entreprenørdiesel til erhverv

Lad os tage en snak

Skriv dit navn og telefonnummer nedenfor, så kontakter vi dig til en uforpligtende snak.