Vi tilbyder

Se hvad vi kan

Det kan OliePartner tilbyde dig

Hos OliePartner kan du finde en stor samling af produkter, herunder olie, diesel og andre brændstoffer til din virksomhed. Vi er kendt som leverandør af diesel og olie, og derfor kan du finde kvalitetsdiesel og fyringsolie til overkommelige priser hos os. Derudover tilbyder vi også en lang række andre produkter, såsom AdBlue, smøremidler og olietanke. Du kan se hele vores udvalg nedenfor.

Diesel

Vi er opmærksomme på behovene i landbruget og stræber efter at levere kvalitetsprodukter, der holder landmændene kørende.

Fyringsolie

Fyringsolie kan bruges til opvarmning eller i industrien. Vælg mellem flere slags og få et godt tilbud fra OliePartner.

AdBlue

AdBlue er en vigtig del af transportindustrien, hvor det mindsker de skadelige NOx udstødningsgasser i udstødningen.

Smøremidler

Vi tilbyder et stort udvalg i olier, smøremidler og rustbeskyttelse. Vi finder et produkt der passer til netop din virksomheds behov.

Benzin

Få et tilbud på benzin til din virksomheds biler eller maskiner. Vi finder sammen en løsning, som passer til dit erhverv.

Tanke

Hos OliePartner giver vi gerne et tilbud på olie- og dieseltanke. Vi tager en snak om dine behov og ønsker, så du får olietanken du har brug for.

Tankovervågning

Hos OliePartner tilbyder vi fjernovervågning af din olietank. Lad os om det praktiske, så du kan fokusere på det vigtige i dit erhverv.

Tankkort

Gennem OliePartner kan du bestille et Shell Card, så du og din virksomhed kan tanke benzin og diesel til attraktive priser.

Har du brug for hjælp eller et godt tilbud fra OliePartner?

Hos OliePartner prioriterer vi en personlig kontakt meget højt. Derfor har vi et team af medarbejdere, der altid er klar til at hjælpe dig via telefon eller e-mail. Hvis du har brug for regelmæssige leverancer af større mængder olie i løbet af året, kan vi også lave et tilbud til dig. Du er mere end velkommen til at kontakte os via e-mail på din@oliepartner.dk eller ved at ringe til os på telefonnummeret +45 8844 2880 for at bestille, stille spørgsmål eller få andre oplysninger. Vi ser frem til at høre fra dig og finde en løsning, der opfylder dine ønsker og behov.

Få et godt tilbud

Lad os tage en snak

Skriv dit navn og telefonnummer nedenfor, så kontakter vi dig til en uforpligtende snak.